dimarts, 17 de març del 2009

Foteses

Transcric de La Vanguardia:

El ministro de Sanidad y Consumo, Bernat Soria, ha asegurado que el camino que sigue la Conferencia Episcopal con la campaña contra la ley del aborto es "distinto del que sigue la sociedad ".

I això és bo o dolent?

D'altra banda, no fa falta ser ministre per dir això, i alhora per ser ministre s'hauria de saber dir quelcom més que això. La sentència és evident, no?

5 comentaris:

Mons ha dit...

el que no entenc aquest xavalote és que gent que pensa com la conferencia episcopal està dins de la "societat" que ell comenta.

aqui la cagada... i molt....Demano la seva dimissió! per no saber parlar en públic, per no saber expressar-se bé, que crec (i ho vull pensar) que sap que l'ha cagada...

Rafel Fàbrega ha dit...

que faci com en bermejo...

Toni Cassany ha dit...

El ministre i companyia (mitjans de comunicació, quasi sense excepció) estableixen els bàndols: el Papa és a un, tothom a l'altre. El Papa és un il·luminat que viatja sol perquè el ministre ho diu. Diuen: tot occident s'estripa les vestimentes davant les darreres paruales del Papa. No entro a valorar-les, però dic jo: qui és tot el món?
Qui tria les notícies que es publiquen o expliquen? Algú es creu que no hi ha cap veu favorable al Papa? On són aquestes veus? Silenciades. N'heu sentida cap en algun noticiari? Què passa aquí? Pensament únic. Manipulació. Dic jo, vaja!

Frank Bayer ha dit...

És una llàstima que persones de tant altes esferes siguin tant reduccionistes amb temes tant seriosos...

Joan ha dit...

Montse: crec que és la tónica general de la nostra societat. Es tracta d'ignorar els qui pensin diferent, com si no existíssin, i com bé diu en Toni, d'això se'n encarreguen els mitjans de comunicació i la "opinió pública".