dimarts, 3 de febrer del 2009

Boadella


Diu "La Vanguardia":

El director de Els Joglars, Albert Boadella, ha asegurado que aceptó la oferta de la presidenta de la Comunidad de Madrid, Esperanza Aguirre, para dirigir los Teatros del Canal "por la necesidad, o para mí, en este momento mejor, por el placer, de no tener que trabajar en Catalunya".

(...)

Finalmente, confesó que está feliz en Madrid, a la que considera "una ciudad" y no "una capital de provincia como Barcelona". Pero admitió que lo que más le cuesta es vivir en una "gran urbe" porque lo que le gusta es vivir en su "exilio dorado" en Girona. Por ello, alterna los dos
.

Senyor Boadella, faci'ns un favor, un immens favor: vagi-se'n a Madrid i no torni. Ni a Catalunya ni (especialment) a Girona. Estem tan i tan bé quan no el veiem ni el sentim!
Un tot-terreny ideològic com vostè, que pot passar de patrocinador de l'esquerra antifranquista catalana a "evolucionar" fins al punt de fundar Ciutadans i recolzar Union, progreso y democracia, segur que pot evolucionar encara més i no emprenyar als catalans amb la seva presència. Li cedim els honors a la presidenta dels mitjons crema.

4 comentaris:

Frank Bayer ha dit...

Aquest home està acomplexat nacionalment, i aquest és el pitjor dels mals!!

Rafel Fàbrega ha dit...

...quin fàstic!

Ignasi Grau Callizo ha dit...

Ei Joan molt bo el bloc....

Per cert, tú ets el que estaves amb en Miquel Arxer a la cantonada del bar Irlandes de la Rambla dissabte?

Curiositat


En fi, Cuida't!

Joan ha dit...

Moltes gràcies!
De totes maneres encara em falta per escriure com tu!
Jo era el lleig, el guapo era en Siso Verdaguer!