dimarts, 27 de gener del 2009

Tinc una pregunta, però només si em respon




Genial intervenció la d'ahir, del president del Govern del país veí al programa "Tengo una pregunta para usted".
Com que el tema de la crisi ja cansa i les deficiències i omissions del govern són tan flagrants que fan perdre el gust de la crítica, prefereixo tocar allà on més mal li va fer al de la cella parabòlica.
Un "jove" de 29 anys, que no semblava precisament de dretes (això de portar jerseis normals i no portar camisa al programes de televisió delata) li va dir les coses pel seu nom: "Perquè el seu govern, que parla d'Aliança de civilitzacions i pacifisme, permet vendre guerra, mort i destrucció, i que la indústria armamentística espanyola vengui armes a països que no respecten els drets humans, com Colombia o Israel?".
El de la cella, com de costum, se'n va anar per les branques per intentar sortir-se'n davant d'un fet tan evident, però el noi li va anar insistint que no li expliqués tonteries, i li digués quina era la presència d'armes espanyoles al conflicte de Palestina i quantes persones havien matat en aquestes darreres setmanes.
El pobre president va haver de dir que la presència d'armes "nacionals" era mínima i que no havien matat ningú, a lo que el noi li contesta "como lo sabe?", i el cellut, convençut, respon:"son los datos que puedo aportar".
Genial, excels! Això sí que és un president del govern, i no lo que corre pel món! Això és coherència i estar informat del que passa a casa teu!

5 comentaris:

Rafel Fàbrega ha dit...

per uns moment m'ha fet pena en Zapatero quan el noi li acabava de fer la pregunta...però de seguida he recordat que és socialista i tot sentiment de compassió s'ha esvait.

Gràcies per fer-te seguidor del meu nou bloc, quan sàpiga com es fa també em faré fan del teu!!

Mons ha dit...

i jo pensava que estaves cansat... et vares "tragar" tot el programa?puf! això si que és tenir humor xaval!

lo millor va ser l'APM d'ahir on ensenyen com parla la noia "ejecutiva" amb en ZP... ho haveu vist o què?jejjeje

Joan ha dit...

És el que ténen els socialistes: generen un sentiment de compassió (qui diu compassió diu pena, i qui diu pena diu llàstima)!

Joan ha dit...

Montse, no me'l vaig tragar, vaig llegir els diaris digitals el dia següent!

Mons ha dit...

espero que no t'oblidis la camara i facis moltes fotos aquest barça que farà història i siusplau, demà espero que no ens decebis als teus seguidors (jo com a número 1) i expliquis cosetes dle barça.... ja que no puc venir per motius laborals....