dimecres, 14 de gener del 2009

En època de crisi, gastem!

Llegeixo al diari que aquest estiu es reasfaltarà la carretera Barcelona de Girona de punta a punta. Sembla ser que l'ajuntament pensa que és la millor manera de gastar gran part dels diners que tan amablement ens ha donat el Sr. Zapatero per pal·liar la crisi i donar feina al sector de la construcció.
A la mateixa notícia ens expliquen que hi ha un projecte que preveu fer-li un rentat de cara més profund a la mateixa via, demoldre-la de punta a punta i arreglar tot el clavegueram. Però degut a la seva complexitat es deixa per més endavant, quan s'hagi acabat l'AVE, per tal de no afectar més la mobilitat i la fluïdesa de circulació del que ho faran aquestes obres quan comencin a excavar en serio la futura estació. És a dir: aquest estiu la reasfaltaran, i quan s'hagi acabat l'AVE ho tornaran a fer però més fons.
És de broma de mal gust.
L'Ajuntament sap perfectament que l'excavació de l'estació durarà 400 dies i comportarà el pas d'un camió cada uns dos minuts. Això suposarà que cada dia passin uns 300 camions pel centre de Girona transportant terra, als quals encara cal afegir els camions de formigó o d'estructures metàl·liques. Algú s'imagina com quedarà la reasfaltada carretera Barcelona després de tot aquest batibull de camions?
Jo crec que feta un nyap, però això no importa, el que importa és gastar els diners, encara que una inversió que hauria de durar uns 9-10 anys en condicions normals només en duri un parell.
Visca Girona. Visc a Girona.

3 comentaris:

Mons ha dit...

totalment d'acord amb tu. però que hi farem sembla que la Pagans ja li sembla bé i al Sr. Pluma i a la Sra. Salamaña també. i mira, aixi anem... cap endarrera en comptes d'anar cap ENDAVANT! en fi...

Frank Bayer ha dit...

El millor, el final... Visca Girona, visc a Girona. M'ha agradat!!

Joan ha dit...

Avanti tutti!!!
Malgrat la boira cal caminar, no? És el món i l'època que ens ha tocat viure...
Lo de Girona és una vil còpia de l'eslògan socialista metropolità, però com que Girona també és eminentment sociata he pensat que s'hi deia.
En fi...